Karins kycklinggryta!

4 kycklingfileer
1 purjolök
1 röd paprika
1burk cremefraiche smaksatt tomat/basilika
2 dl grädde

Fräs kycklingen i bitar, lägg i skivad purlolök, fräs lite till, lägg i paprika i bitar, fräs lite till, häll i cremefraiche och grädde, låt puttra några minuter. Var säker på att kycklingen är genomstekt.

Servera med pasta eller jasminris.

Storfavorit på matbordet!

Ska försöka hitta en bild på det med.

Blomfigur!

En bild som min brorsdotter gjort i paint och döpt till Blomfigur.

När det är så gråmulet som det är idag behöver man någonting glatt.


En sån dag!

Har varit hemma i en timme nu och vill helst gå och lägga mig men Johanna e i duschen nu och behöver nåt i magen innan sängen. Sen behöver man ha den lilla stunden också där man pratar om hur dan har varit.

Gick hemifrån 7.50 i morse och har varit på språng sedan dess. Var mitt första besök på sjukgymnastiken idag och fick en jättebra sjukgymnast. Ska börja träna i varmbassäng två dar i veckan. Efter det gick jag och tog prover ang. knät, sen en sväng till Johannas skola. Från skolan till ortopeden på mölndal, stämmer hennes gissning att det är mensiken blir det operation inom den närmaste månaden.

Sen rullade det på med grejer som skulle göras. Jag hann t.o.m. träffa Therese en sväng på stan men nu värker händer som sjutton. Det är ingen höjdare och flänga runt en heldag på kryckor.

Skulle haft av en bild som min underbara brorsdotter gjort i paint, men datorn och jag hade olika åsikter.


Rosa Steget!

14 augusti under Göteborgskalaset så anordnar Bröstcancerföreningen Rosa Steget (ca 8km). Alla är välkomna att vara med. Kvinnor, män, barnvagnar, permobiler och hundar.

Jag ska gå! Självklart går ni samtidigt som mig.

Anmäl dig HÄR. T-shirt och goodybag ingår i anmälningsavgiften och överskottet går till Bröstcancerföreningen.

Mölndals stad och Partille kommun subventionerar sina medarbetares startavgifter.  Information och anmälan på respektive kommuns intranet.

För dig som vill veta mer, bansträckning och annnat, gå in på Rosa Stegets hemsida: http://www.rosasteget.se/


Vi ses på kalaset.

RSS 2.0