Paus?

Tror pausen snart är över som bara råkade bli.Börjar smått med denna raden.

Neeeeeeeeeee

de e inte sant. Skrev ett inlägg och det försvann.På nåt vänster hade jag blivit utloggad och när jag skulle publicera så kom det upp att jag skulle logga in = (

Galet trött

Jag kan inte vara mer nöjd än jag är. Lägenheten är toppen trots lite småfix som jag fortfarande väntar på att få gjort. Jag har hunnit träffa ett flertal grannar som verkar hur goa som helst. Omgivningen kan inte bli bättre. Gillar verkligen kontrasterna av närheten till skogen, havet och staden. Senast jag gick förbi Vårväderstorget såg jag ett plakat där dom skrev om att torget ska rustas upp och få en lekplats i anslutning till torget. En samarbete mellan Trygg stad och kyrkan. = ) Redan nu är det mycket barn som leker med de få sakerna som finns när familjer besöker torget. Få men uppskattade lek-attiraljer. Ser framemot vår och sommar med goa grannar. Det vankas både poolparty och grillkvällar i "trädgården" = D har jag hört.

Segt bara att orken inte räcker till för att få färdigt här hemma men det kommer så småningom. En dag i taget! Tids nog fixar jag det. Vill ju inte slänga in saker jag inte ska ha kvar.

Kraaaaaaaaaaammmm!

RSS 2.0