Känns som igår

Så flög ännu en vecka iväg. Jag fick veta då jag var på gastroskopi att magsäcken tydligen inte tömmer sig som den ska, då det fanns mat kvar i nedre delen av säcken, det gick därför inte få en fullständig analys. Där det gick att se fanns det inga tecken på magsår men där fanns en polyp som det togs prov på och även prov på magsäcksväggen som är skickat för analys. Får se vad det ger för resultat om 3-4 veckor. Jag har även hunnit med en rektoskopi som var u.a. och väntar på att göra en koloskopi för att hitta orsaken till mina smärtor. 
Smärtorna har tagit slut på mina krafter så nu har jag bara tagit det lugnt och vilat upp mig i några dagar. Saknar socialt sällskap något så kopiöst då jag inte haft krafter att själv hälsa på vänner. Känner mig sådan här gånger ensam i hela världen. =( Jag har över hundra vänner på fb men aldrig någon som hälsar på mig irl om jag ska va krass. Det är min största sorg i livet. Ständigt ensam.

Ps.

Oj vad tiden går!

Det har hänt massor sedan jag skrev sist. Kan bli svårt att komma i håg allt och få det på pränt så jag hoppar det. Tror jag ska se till att göra ett seriöst försök med att få igång bloggen. Kanske at jag kan få någon slags inspiration.

Imorgon är det en stor dag för mig då jag äntligen ska få komma in på en gastroskopi och kanske få någon klarhet i mina magbesvär. Håll tummarna för att det går bra. 

Massor av kramar från Skalman.

Ps. Malin du ser till och vaka över mig imorgon för jag behöver det. Saknar dig så det gör ont



RSS 2.0